за нас

greenfoodpack

Кои сме ние?

Greenfoodpack копродукции е професионална кинески производител на пакување предмети за пекари, хотел, бонбони продавници и слични специјализирани продавници. Гордееме во понудата на широк спектар на еко-пријателски производи кои не се само убава, но лесен за употреба.

прилагодено решение

За да се изгради вашиот бренд, прилагодено ODM услуга е достапна, како на вашиот целен пазар, со флексибилни MOQ на судењето цел на многу елементи. Сега Greenfoodpack помогна пекари, хотел и други деловни услуга на храна за да се постигне повисоки маржи. За сите сезони, сите празници, во секое време. Квалитет, дизајн и услуги се стави Greenfoodpack напред на полето.

мисија

Како компанија ориентирана кон корисниците, Greenfoodpack се стреми да се биде лидер во индустријата за пакување. Ние сме посветени на вашиот успех, нудејќи им на најдобрите решенија и обезбедување на највисок квалитет на пакувањето заедно со посветен услуги на клиентите.WhatsApp Онлајн Chat!